Razpisani tečaji Tečaj: React Right - Prva pomoč in oživljanje (RR) (začetek 11.12.2013)

Tečaj: React Right - Prva pomoč in oživljanje (RR) (začetek 11.12.2013)

Tečaj prve pomoči, kardiopulmonalne reanimacije in nudenja prve pomoči s kisikom:

Ukrepaj pravilno: prva pomoč in oživljanje

(React Right: First Aid and CPR)

CENA: 80 € – obnovitev za člane SSI UPC Ljubljana 10 €.

Cena vključuje:rr

 • literaturo,
 • izkaznico:
  SSI React Right:
  First Aid and CPR
  ,
 • tečaj.
PRIČETEK TEČAJA : v sredo 11.12.2013 OB 17,00

FAKULTETA ZA ŠPORT – predavalnica nad bazenom,

Trajanje tečaja: 4h

Potapljaške nesreče so redek, vendar sestavni del potapljanja. Vsi, ki se z potapljanjem ukvarjajo bi morali, za svojo večjo varnost in varnost sopotapljačev, poznati postopke prve pomoči, oživljanja in nudenja prve pomoči s kisikom. Znanja, ki jih ponuja tečaj React Right: First Aid and CPR, so priporočljiva vsem potapljačem ter obvezna za vse potapljače, ki se želijo ukvarjati s poučevanjem potapljanja ( voditelj potapljanja, inštruktor).

Namen tečaja:

Tečaj je namenjen kandidatom za voditelja potapljanja, kandidatom za inštruktorja potapljanja, obstoječim voditeljem in inštruktorjem potapljanja ter vsem tistim, ki želijo nadgraditi svoja znanja in prispevati k večji varnosti potapljanja.

Vsi aktivni inštruktorji ali voditelji potapljanja, po standardih SSI, potrebujejo veljaven React Right certifikat. Rok veljavnosti certifikata je 2 leti od dneva pridobitve, zato je potrebno certifikat vsaki 2 leti obnoviti. V nasprotnem primeru je vaša SSI licenca neveljavna.

Tečaj React Right: First Aid and CPR je hkrati tudi obnovitveni tečaj za vse inštruktorje in voditelje potapljanja SSI UPC Ljubljana, s katerim podaljšate veljavnost certifikata za 2 leti.

Program tečaja:

Teoretični del:

 • prva pomoč s poudarkom na potapljanju,
 • oživljanje,
 • ravnanje ob nesrečah.

Praktične vaje:

 • kardiopulmonalna reanimacija,
 • nudenje prve pomoči s kisikom.

PRIJAVE:

Prijave za tečaj React Right: First Aid and CPR sprejemamo prek elektronske prijavnice. Tečajnino 80 € ali strošek obnovitvenega tečaja 10 € (inštruktorji in voditelji potapljanja SSI UPC Ljubljana) boste poravnali ob pričetku tečaja 11.12.2013.

Kontaktna oseba:

Bojan Habulin, SSI DCSI48845, 051-625-387, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Vodja tečaja:

dr. Jože Maučec SSI RR IT 46900, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Lep potapljaški pozdrav!

Ljubljana, 25. 11. 2013