Razpisani tečaji Tečaj: Potapljanje z NITROXOM (EAN) (začetek 29. 6. 2016)

Tečaj: Potapljanje z NITROXOM (EAN) (začetek 29. 6. 2016)

TEČAJ NITROX

tečaj potapljanja s kisikom obogatenim zrakom

Univerzitetno potapljaško društvo Pozejdon v poletnih mesecih ponuja vsem, ki posedujejo vsaj potapljaško kategorijo OWD (Open Water Diver oz. višji potapljač) možnost nadaljnjega usposabljanja v potapljanju.

Tečaj potapljanja z EAN (Enriched Air Nitrox) – obogateno zračno mešanico, ki vsebuje več kisika. Potapljanje z nitrox-om nam podaljša čas dna brez dekompresije, zmanjša narkotičen učinek dušika ter skrajša površinski interval, ob upoštevanju določenih omejitev. Na splošno je počutje po potopu z EAN boljše.

Potapljanje z nitrox-om je namenjeno plitvejšim potopom, kjer želimo povečati svojo varnost (zmanjšano tveganje za nastanek dekompresijske bolezni) in nivo udobja.

SSI EAN_Cover

CENA: 150€, po znižani (-20%) ceni 120€.

Cena vključuje:

  • tečaj,
  • digitalno literaturo,
  • izkaznico SSI Air Nitrox Level2 (40%).

PRIČETEK TEČAJA : uvodni sestanek v sredo 29. 6. 2016 ob 19h v predavalnici Scubashop-a na Selanovi 12 v Ljubljani, potek tečaja po dogovoru z vašim inštruktorjem


Program tečaja:

Planiranje in izvajanje potopov z Nitrox-om. Zaključni test iz teorije potapljanja z nitroxom bo 06.07.2016.

Teoretična poglavja na predavanjih:

  • Uvod v potapljanje z nitrox-om
  • Fizika in fiziologija potapljanja z nitrox-om
  • Oprema za potapljanje z nitrox-om
  • Načrtovanje potapljanja z nitrox-om

»Brezplačen Nitrox« je slogan v mnogih potapljaških centrih po svetu. V praksi to pomeni, da ne boste plačali višjo ceno polnjenja jeklenk z Nitrox-om, vsekakor pa bodo od vas zahtevali veljavno Nitrox izkaznico.

OPOZORILA:

  • V primeru premajhnega števila prijav si pridržujemo pravico do odpovedi tečaja.
  • O terminih praktične izvedbe tečaja v morju se bomo dogovorili na tečaju. Tečaj je namenjen OWD potapljačem in višjim kategorijam oz. ekvivalentnim kategorijam drugih potapljaških šol.
  • Prevoz na dogovorjeno lokacijo praktičnega dela tečaja je v lastni režiji.

PRIJAVE

Prijave sprejemamo prek elektronske prijavnice. Prijava je dokončna ob vplačilu akontacije 100,00 €. Akontacijo lahko nakažete na TRR društva (koda namena: OTHR; namen: tečaj EAN "ime in priimek"; BIC: LJBASI2X; IBAN: SI56 0205 3001 0970 305; referenca: SI00 29062016) ali jo poravnate na uvodnem predavanju

Kontaktna oseba:

Bojan Habulin, SSI MI48845, 051-625-387, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


Vodja tečaja:

Bojan Habulin, SSI MI48845


Lep potapljaški pozdrav !

Ljubljana, 17. 06. 2016