Tečaji EAN - Nitrox

Tečaj potapljanja: Nitrox potapljač

SSI TEČAJ NITROX - OBOGATENI ZRAK

 

»Ste kdaj sanjali o daljših ne-dekompresijskih mejah, daljšem času za slikanje ali raziskovanje razbitin? Ste kdaj med potopi želeli večjo varnost pred potencialno nevarnostjo dekompresijske bolezni?«

Nitrox je odgovor. Glede na manjši delež dušika v plinski mešanici, ki jo vdihujete, bo imelo vaše telo manj dela in desaturacijski čas se bo zmanjšal.
ntxNa tečaju NITROX-OBOGATENI ZRAK se boste naučili vsega potrebnega za planiranje potopov z Nitrox-om in varne uporabe Nitrox-a. Pomembno na tečaju je,da se naučite pred vsakim Nitrox potopom analizirati plinsko mešanico v vaši jeklenki.

»Brezplačen Nitrox« je slogan v mnogih resortih. To pomeni, da vam ne bo treba plačati polnjenja jeklenk z Nitrox-om, pred potopom pa bodo v vseh potapljaških centrih zahtevali na vpogled veljavno Nitrox izkaznico.

Tečaj NITROX – OBOGATENI ZRAK vsebuje opcijski potop, tako je to idealna »zimska specialnost« pred začetkom vaših potapljaških počitnic. Takoj po tečaju greste lahko na potapljanje in uživate v prednostih potopov z Nitrox-om.

Če želite izvedeti več o NITROX – OBOGATENI ZRAK lahko kupite priročnik in DVD tudi ne da bi se prijavili na tečaj.

ntx-kitTečaj NITROX - OBOGATENI ZRAK vsebuje:

  • Uvod v Nitrox
  • Nitrox, vaše telo in podvodni svet
  • Vaš Total Diving sistem in Nitrox
  • Planiranje vaših Nitrox potopov

Primarni cilj vsakega SSI tečaja specialnosti je naučiti vas pomembnih veščin v prijetnem okolju. Vsi tečaji temeljijo na učenju doma, kratkih lekcijah v učilnici in vodnem treningu.

Tečaj NITROX – OBOGATENI ZRAK lahko kombinirate z drugimi specialnistmi! POTAPLJANJE NA RAZBITINAH ali GLOBINSKO POTAPLJANJE sta dobri izbiri. Možnosti so neomejene!