051-625-387

Digitalna kartica

15. avgusta, 2019

Digitalna kartica

15. avgusta, 2019

Marsikdo med vami je že naletel na težavo, ko se mu je nekje v tujini ponudila priložnost za potop na vrhunski potapljaški lokaciji, vendar so v potapljaškem centru kljub dobri volji zahtevali potapljaško izkaznico, ki pa je žal ostala doma. Rad bi vas samo spomnil, da obstaja rešitev za tiste, ki ste po potapljaški šoli SSI opravili potapljaški tečaj ne glede na kategorijo od aprila 2008 naprej, saj so od takrat vse potapljaške kartice digitalizirane in so na razpolago preko spletne strani: divessi.com, zavihek More: Diver verification, kjer si lahko izpišete začasno potapljaško izkaznico. Druga možnost je, da si preko telefona namestite aplikacijo mySSI, kjer si lahko po prijavi prenesete na telefon vse veljavne potapljaške izkaznice. Ker nas telefon spremlja povsod, imamo povsod na razpolago vse potrebne podatke in izkaznice potapljaške šole SSI. Obilo užitkov na potopih.

Vsi tisti, ki ste opravili tečaje pred letom 2008, se obrnite name in bomo skupaj poiskali rešitev tudi za vas, da boste lahko v prihodnje dostopali do digitalne potapljaške izkaznice.

Za dodatne informacije sem vam seveda na voljo.

Bojan Habulin

Inštruktor rekreativnega potapljanja | Master Instructor
Inštruktor poltehničnega potapljanja
SSI MI 48845 | SSI AIT 48845 | SSI XR ANI 48845
bojan.habulin@upd-pozejdon.si | www.upd-pozejdon.si
M: +386 51 625 387
Univerzitetno potapljaško društvo Pozejdon | Gortanova 22, 1000 Ljubljana

Copyright © 2024. Vse pravice pridržane.
Univerzitetno potapljaško društvo Pozejdon
envelope-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram