051-625-387
TEČAJ

INŠTRUKTOR VODITELJEV POTAPLJANJA (DCSI)

SSI DIVE CONTROL SPECIALIST (DCS)
SSI Dive Control Specialist (DiveCon) - to je naša začetna stopnja voditeljev potapljanja

Leta 1978 je SSI predstavil originalni Dive Control Specialist tečaj z ambicioznim ciljem: kombinirati trening za asistenta inštruktorja in divemaster trening. Do takrat sta bila to dva tečaja. V SSI smo menili da sta oba enako pomembna za izobrazbo dobrega voditelja potapljanja in kandidata za inštruktorja. 

V letu 1985 je SSI predstavil Dive Control Specialist priročnik, ki je del kompletnega izobraževalnega programa za kandidate in instruktorje. Po večletni zadovoljivi uporabi priročnika za DiveCon-e in nekaj izboljšavami, pa je prišel čas za posodobitev izobraževalnih materialov. 

Prenovljeni DiveCon priročnik je zvest prvotnemu konceptu – kombinirani program za asistenta inštruktorju in voditelja potapljanja – vendar še mnogo več od tega. Priročnik vsebuje fiziko in fiziologijo potapljanja, teorijo dekompresije in vodenje stres in rescue postopkov. Dodani so tudi SSI programi kot je Scuba Skills Update in Snorkeling. Takšen trening SSI DiveCon-a odlično izobrazi in ga pripravi za zanesljivega in tržno zanimivega vodjo potapljanja.

ZAKAJ?

Predani potapljači, ki si želijo svojo ljubezen do potapljanja prenesti na druge, bodo v tečaju Dive Control Specialist našli izziv in izvrstno priložnost za dodatek nove dimenzije svojemu priljubljenemu športu. Tako kot Open Water Diver tečaj odpira vrata v potapljanje, DiveCon tečaj odpira vrata vodenju, ki Dive Con-u dovoljuje doživljanje potapljanja na povsem drugem nivoju in uživanje spoštovanja drugih potapljačev. Poglobljeno znanje omogoča DiveCon-u globlje razumevanje vseh aspektov potapljanja, opreme in reševanja.

Če se boste odločili za nadaljevanje na naslednji nivo, SSI Instructor Training Course (ITC), boste imeli odlično podlago. DiveCon tečaj je zasnovan tako, da učne materiale uporabljajo tudi kandidati za ITC.
Kot certificiran SSI Dive Control Specialist (DiveCon) lahko:
  • Delate na potapljaških ladjah, v centrih in resortih.
  • Vodite ljudi na potope in izlete.
  • Asistirate SSI inštruktorjem v bazenu ali odprtih vodah.
  • Učite potaplajške veščine v bazenu pod nadzorom inštruktorja.
  • Neodvisno učite Scuba Skills Update, Snorkeling, Try Scuba Diving in izbrane SSI Specialty tečaje, kot so uporaba opreme, navigacija, potapljanje z ladje, digitalna podvodna fotografija in Shark Diver. Z dodatnin treningom lahko DiveCon postane tudi SCUBA RANGERS inštruktor.
envelope-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram