051-625-387

PRIZNANJA IZKUŠENOSTI

SSI priznanja izkušenosti – simbol uspešnosti!

Nagradite se ob vsakem pomembnem mejniku v vaših potapljaških avanturah. Pridobivanje SSI Levels of Recognition ( nivojev prepoznavanja ) je najboljši način nagrajevanja. To je priložnost za potrditev vrednosti vaših težko pridobljenih dosežkov in dokaz, da pripadate pravi potapljaški eliti. Ne glede, ali ste certificirani potapljač Scuba Schools International ali pa katere druge potapljaške organizacije imate možnost pridobiti SSI priznanje.

Za dosego višjega nivoja si le zastavite cilje in sledite rezultatom. Ob dosegi vsakega višjega nivoja se nagradite z novo kartico prepoznavanja. Te kartice simbolizirajo odličnost, zavezanost in predanost potapljanju. Več potopov opravite, višjo kartico prepoznavanja si zaslužite. Poleg Open Water Diver ni potrebno za to opraviti nobenega dodatnega tečaja. Morate se le potapljati!

PRIZNANJA IZKUŠENOSTI

Potapljačnivoja 5, ki ima vpisanih 100 potopov je lahko nagrajen s Century Diver kartico, potapljač 9 nivoja s opravljenimi 500 potopi, pa si prisluži status Gold 500 Diver. Platinum 1000 Diver (nivo 10) je opravil 1000 in več potopov.

Platinum Pro 5000 Diver je nivo, ki je lahko dosežen le s 5000 ali več potopi. Le redki potapljači imajo privilegij imenovati se SSI Platinum Pro 5000 Diver, saj je to najvišje priznanje prepoznavnosti v potapljaštvu. Ta skupina predstavlja »kdo je kdo« v celotni potapljaški industriji. To so večinoma priznani znanstveniki, gospodarstveniki, inštruktorji ali lastniki potapljaških centrov in veljajo za ambasadorje potapljanja.
envelope-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram