051-625-387
TEČAJ POTAPLJANJA

NITROX POTAPLJAČ

SSI TEČAJ NITROX - OBOGATENI ZRAK
»Ste kdaj sanjali o daljših ne-dekompresijskih mejah, daljšem času za slikanje ali raziskovanje razbitin? Ste kdaj med potopi želeli večjo varnost pred potencialno nevarnostjo dekompresijske bolezni?«

Nitrox je odgovor. Glede na manjši delež dušika v plinski mešanici, ki jo vdihujete, bo imelo vaše telo manj dela in desaturacijski čas se bo zmanjšal.


Na tečaju NITROX-OBOGATENI ZRAK se boste naučili vsega potrebnega za planiranje potopov z Nitrox-om in varne uporabe Nitrox-a. Pomembno na tečaju je,da se naučite pred vsakim Nitrox potopom analizirati plinsko mešanico v vaši jeklenki.

»Brezplačen Nitrox« je slogan v mnogih resortih. To pomeni, da vam ne bo treba plačati polnjenja jeklenk z Nitrox-om, pred potopom pa bodo v vseh potapljaških centrih zahtevali na vpogled veljavno Nitrox izkaznico.

Tečaj NITROX – OBOGATENI ZRAK vsebuje opcijski potop, tako je to idealna »zimska specialnost« pred začetkom vaših potapljaških počitnic. Takoj po tečaju greste lahko na potapljanje in uživate v prednostih potopov z Nitrox-om.

Če želite izvedeti več o NITROX – OBOGATENI ZRAK lahko kupite priročnik in DVD tudi ne da bi se prijavili na tečaj.

TEČAJ VSEBUJE

VSEBINA

  1. Uvod v Nitrox
  2. Nitrox, vaše telo in podvodni svet
  3. Vaš Total Diving sistem in Nitrox
  4. Planiranje vaših Nitrox potopov

Primarni cilj vsakega SSI tečaja specialnosti je naučiti vas pomembnih veščin v prijetnem okolju. Vsi tečaji temeljijo na učenju doma, kratkih lekcijah v učilnici in vodnem treningu. 

Tečaj NITROX – OBOGATENI ZRAK lahko kombinirate z drugimi specialnostmi! POTAPLJANJE NA RAZBITINAH ali GLOBINSKO POTAPLJANJE sta dobri izbiri. Možnosti so neomejene!

envelope-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram